Kapcsolat


Vízvezetékszerelés, valamint duguláselhárítás terén nagyon fontos a megbízhatóság.Nem könnyű azonban olyan szakembert találni, akinek tudásában, hozzáértésében és becsületességében tényleg feltétel nélkül bízhatunk.

Ha Ön is ilyen vízvezetékszereléssel, valamint duguláselhárítással foglalkozó szakembert keres, jó hírem van: nem kell tovább keresgélnie!

Vállalom vízvezetékekkel kapcsolatos problémák elhárítását, így a dugulások megszüntetését is.

Turza lászló

06 20 988 5821

25 éves tapasztalattal rendelkezem ezen a területen, így biztos lehet benne, hogy tapasztalt és hozzáértő segítség érkezik a problémája megoldásának céljából. Nálam mindig az ügyfél az első, ennek megfelelően nem kell tartania a lekezelő bánásmódtól, vagy attól, hogy nem teszem oda magamat száz százalékosan munkavégzés közben.

Ha hozzám fordul, nem egy diszpécserrel beszél, hanem közvetlenül velem, így Ön is pontos képet kaphat arról, hogy mire számíthat, valamint én is tisztában leszek azzal, hogy mivel állok szemben. Munkánkra garanciát vállalok, ha nem sikerül a problémát véglegesen megoldanom, vállalom, hogy ingyenesen jövök ki másodszor. Hétfőtől szombatig, 8 és 18 óra között elérhető vagyok, vagyis szinte egész nap állok rendelkezésére!

Budapesten belül rövid idő alatt vállalom a helyszínre való kiszállást, ha súlyos a helyzet. A vállalt garancián kívül bizalomra ad okot a számtalan referenciám, valamint a kamarai tagságom is, így biztos lehet benne, hogy megbízható céggel áll szemben. Kisebb munkákat is örömmel vállalok, mindenről tudok adni számlát!

Ha profi vízvezetékszerelésre vagy duguláselhárításra van szüksége, keressen bátran!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet